jueves, marzo 23, 2006

Possibilitats amb l'aigua

Aqui deixo dos pàgines que poden ser interesants pel que fa als diferents usos de l'aigua. Tinc que dir que a la pàgina de wetdesign podem trobar un major sortit de tipologies de caiguda d'aigua, peró d'aquesta pàgina encara que l'he visitada, forma part del treball desempenyat per Imma Tries.
Aquestes son les pàgines que he trobat interesants de totes les que he visitat, a més a més al grup també estem en procés de buscar maneres de reciclatge o reutilització d'aigua.Aqui penjo les zones on trobem espills d'aigua dintre de la zona que varem acotar l'altre dia.Be, la part de la cascada que es la que estrova més a l'esquerra no entra, pero l'he marcada.

Comentar que en un viatge amb autobus de tornada a casa vaig veure al davant de la sortida del metre Virrei Amat de la linia 5, una font amb les mateixes caracteristiques que la que hi ha al davant de la biblioteca en la part inferior del parc. Aquesta ultima part de la qual parle no l'he trobat al mapa. Vaig veure com si la totalitat del parc fou un tramat entre parc i ciutat, un creixement o integrament de natura i urbe d'una manera progressiva.

3 Comments:

Blogger Jorge Egea said...

Gràcies per la teva aportació.
He visitat les webs i em semblen molt útils.

Per cert: vigila la ortografia o el teclejat!

Ja he enviat invitació a la Imma. Ara ja podeu començar a aportar tots articles.

5:53 p. m.  
Blogger Boundlesstech said...

Hi, I have just visited your site and the info you have covered has been of great interest to me.


Web Design

7:59 a. m.  
Blogger Jorge Egea said...

Deart Boundlesstech, I so glad for that

11:16 a. m.  

Publicar un comentario

<< Home